top of page

Diensten

Wat kunnen wij u bieden?
Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden.
Sportmassage
 

Simpel gezegd verbeterd sportmassage de afvoer van afvalstoffen en vocht, verbeterd spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter/persoon sneller weer actief kan worden.

 

Lees verder...

Ontspannings
Massage
 

Het doel van ontspanningsmassage is om spanning in de spieren te verminderen. Spanning in spieren kan voor klachten zorgen als zere spieren, een stijve nek, hoofpijn etc. Regelmatig gemasseerd worden zorgt voor een onderhoud van uw spieren.

 

Lees verder...

Kinesio
Taping
 

Kinesio Tape is een dynamische tape die ook veel bij (top)sporters wordt gebruikt. Door de rek en de manier van aanbrengen kan de tape bij veel verschillende klachten een pijnverlichtende, vochtafdrijvende maar ook ondersteunende werking hebben.

 

Lees verder...

Sport
Evenement
 

Wat is er lekkerder dan een professionele sportmassage na een zware hardloopwedstrijd, sportdag of bootcamp?

Veel grote evenementen maken al gebruik van sportmasseurs die na de finish massages geven aan de deelnemers. Door de sportmassage...

 

Lees verder...

F.I.T.
Sportbalsem
 

F.I.T. is het resultaat van jarenlange studie en onderzoeken bij diverse vormen van sport. Het bevat bestanddelen die herstel van sportblessures bevorderen. Het heeft een unieke structuur, kleur en geur en je ‘voelt’ de effectieve werking direct op de huid. De sportbalsem is uitgebreid toegepast bij professionals in de topsport en er zijn verbluffende resultaten geboekt.

 

Lees verder...

bottom of page