Ons Team
Jesse Kaan
Over Mij

Tijdens mijn minor Parmedische Zorg op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heb ik gekozen voor de opleiding tot sportmasseur. Deze opleiding heb ik in mei 2014 succesvol afgerond. In 2015 heb ik een cursus Kinesio Taping gevolgd. Daarnaast ben ik eigenaar en Personal Trainer bij Activ8 Personal Training.

 

Na het afronden van mijn massage opleiding ben ik begonnen met Activ8 Massage Langedijk. Sinds februari 2015 is Activ8 gevestigd binnen de Activ8 Health Club.

 

Ons doel is om sporters en niet-sporters zo actief mogelijk te maken en te houden!

  • LinkedIn - Grey Circle
Karin Zutt-Groen
Over Mij

Ik ben Karin Zutt-Groen, 

 

Een masseuse met een passie voor ons bewegingsapparaat. Mijn doel als masseuse is het beste uit de behandeling proberen te halen door op een professionele en respectabele wijze te handelen. 

Kernwoorden die bij mij passen zijn: integer, ondernemend, positief en sportief.

 

Samen met mijn man en 2 jonge kinderen woonachtig in Oudkarspel. Naast ons drukke gezinsleven ben ik graag sportief bezig. Zo ben ik in training voor mijn 3 halve marathon en van de zomer de eerste keer individueel een 1/8  triatlon. Zomers ben ik ook veel op de tennisbaan te vinden. 

 

Wil je graag een afspraak maken, boek dan online een afspraak in.

Graag tot ziens, Karin

Thamar de Blaauw
Over Mij

Ik ben Thamar de Blaauw, gediplomeerd en geregistreerd NGS Sportmasseur.

 

In mijn dagelijks leven kom ik regelmatig mensen tegen met stress gerelateerde klachten of klachten door een verkeerde houding en/of beweging tijdens sport of  werk. Dit heeft mij er mede toe gezet om de opleiding sportmasseur te volgen. 

 

Daarnaast haal ik veel voldoening uit het helpen en coachen van mensen, dit in combinatie met mijn interesse voor sport en het menselijk lichaam maakt mij een gepassioneerd sportmasseur.

Het is mijn doel om klanten te helpen bij het verlichten of wegnemen van klachten, maar ook het preventief voorkomen van blessures maakt hier deel van uit. 

 

Wil je een massage? maak dan een afspraak. Dit kan online, telefonisch of via WhatsApp.

 

 

WIJ HOPEN U TE MOGEN VERWELKOMEN VOOR EEN SPORTMASSAGE!

Activ8Massage
Social Media
Partners
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Ontvang onze nieuwsbrief!

© Copyright 2018 Activ8 Massage Langedijk       Klik hier voor onze privacy policy